Fordele ved timeregistrering

Udgivet den: 19. oktober 2021
Opdateret: 12. december 2021
Timeregistrering er en nødvendighed for en hver timebaseret konsulent virksomhed eller anden projekt orienteret arbejde. Fordelene ved timeregistrering er generelt set overblik, indsigt og øget effektivitet på flere niveauer
Prøv TimeOpsGratis simpel tidsregistrering
ImageImage
Helt uden prøveperiode
Få din gratis konto

Fordele ved timeregistrering er mange, det giver generelt set et bedre overblik, indsigt og øget effektivitet på flere niveauer. Timeregistrering er en nødvendighed for enhver timebaseret konsulentvirksomhed eller andet projektorienteret arbejde. Uden timeregistrering bliver det en umulig opgave at huske hvordan du har brugt tiden og ikke mindst hvornår. Endnu sværere når projektet er stort og løber over lang tid.

Hvis du er i tvivl om hvad timeregistrering helt præcist indebærer, så har vi skrevet en artikel her: “Hvad er timeregistrering?”

De forskellige fordele ved timeregistrering:

Lad os tage et kig på 9 fordele ved timeregistrering

1. Øget effektivitet

Når du starter uret for, at timeregistrere, bliver du ekstra opmærksom på, at du faktisk arbejder for en kunde, og derfor skal du få mest muligt ud af tiden, med en fokuseret indsats så du kan levere det produkt og de services kunderne elsker. Det gælder uanset set om du er soloselvstændig eller har medarbejdere

2. Fakturering af den tid der faktisk bruges

Når du tracker din tid via et smart system, kan du fakturere alle de timer der er registret i stedet for et estimat eller en mavefornemmelse. Et rigtigt smart system ville lave og sende fakturaerne ud fra de timer du har registret. Og her kommer der lige et lille hint, for det kan TimeOps Premium i kombination med dinero pro 😉.

3. Præcis Rapportering

Med en god timeregistreringsrutine kan du, og alle medarbejdere, lave helt præcis rapportering, som kan bruges både internt, når der skal laves status på projekter, og ikke mindst når der skal dokumenteres over for kunden hvordan timerne på et projektet er blevet anvendt.

4. Bedre indsigt og overblik

Når medarbejderne i virksomheden timeregistrerer kan man til enhver tid se hvor hvilke timer er blevet brugt og på den måde evaluere på om jeres ressourcer skal allokeres til andre opgaver eller projekter. Et godt overblik er bare en af de mange fordele der er ved timeregistrering.

5. Bedre planlægning

Med præcis rapportering, og et helt klar overblik og indsigt i tidsforbruget for dig og dine medarbejdere, bliver det også en nemmere opgave at planlægge ud i fremtiden, og ikke mindst evaluere og revurdere tidsforbruget og om nogle timer skal dedikeres til et andet projekt.

6. Kortlægning af mønstre

Alle medarbejder ville kunne se mønstre i deres timeregistreringer, og måske identificere nogle tidsrøvere hen over en arbejdsdag. Alle har tidsrøvere i en eller anden grad, det vigtigste er at kunne kortlægge dem og aktivt gøre en indsats for at minimere omfanget og til sidste elimenere dem.

8. Overholdelse af regler og aftaler

Timeregistrering giver overblik over medarbejderens komplette og faktiske arbejdstid. Dette kan være yderst afgørende når det kommer til at sikre arbejdtidsregler bliver overholdt og ikke mindst overenskomsten.

9. Bedre profitabilitet

Med gennemgående og stabil tidsregistrering i hele virksomheden får du direkte svar på, hvordan personaleressourcer anvendes. Det betyder, at du kan se hvad, der kommer ud af de lønkroner, der bliver udbetalt. Udover det giver det indsigt i de forskellige projekters økonomi, og om der er nogle ressourcer, der skal allokeres til andet projekt.

Fordelene ved timeregistrering er betinget af en god tidsregistreringskultur i virksomheden, og her har god ledelse en rolle, dog har det ligeså stor betydning, om medarbejderen kan se logikken i at tidsregistre, og ikke mindst om det system der skal anvendes, er smart, enkelt og ikke giver mange dumme udfordringer. Med den rette indstilling, og et smart system, kan timeregistrering blive en øjenåbner for, hvor meget mere man får ud af ens tid

Alle fordelene i dette indlæg er selvfølgelig noget, vi har tænkt ind i TimeOps, Danmarks simpleste timeregistreringssystem. Du kan afprøve TimeOps helt uden en konto, så du kan se, om det er noget for dig inden du opretter dig. Kom i gang med at udnytte fordelene ved timeregistrering.

Fordele ved timeregistrering

Funktioner i TimeOps

Fede funktioner og smarte integrationer spare dig tid!

Free
Free
Free
Free
Free
Free
Free
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Free
Free
Premium

  Det bliver der sagt ude i byen 💬

  Og vi elsker dem for det!

  Casper Nybro Hach - firma logo
  Jeg arbejder for få kunder på længerevarende projekter og mit behov er meget simpelt. Med TimeOps fandt jeg et produkt der løser mine behov og til en helt anden pris end jeg tidligere har mødt hos de store udbydere med mere komplekse løsninger.

  Casper Nybro Hach

  Designer
  Peter Seestedt Weikop - firma logo
  Som freelancer er det vigtigt for mig at holde styr på den tid, som jeg bruger på mine projekter. På den måde skaber jeg mest mulig gennemsigtighed både overfor mine kunder, med tidsforbruget på deres opgaver, men også i min egen forretning.

  Peter Seestedt Weikop

  Freelance Digital Marketing Specialist
  Glen Mandsberg - firma logo
  Vi valgte TimeOps efter at have set på en del tidsregistreringssystemer. TimeOps er meget enkelt system og onboarding processen var meget nem. Det hele virker gennemarbejdet og rapporteringen er helt perfekt for os.

  Glen Mandsberg

  CEO og stifter
  Lasse Baungaard - firma logo
  Vi havde brug for et system til at håndtere registreringen af den tid vi rent faktisk bruger på kundeopgaver, også på tværs af teamet. Mange andre systemer indeholder ofte en masse andre funktioner som vi slet ikke har brug for. TimeOps er derimod nemt at bruge, og gør at vi ikke skal bruge unødigt meget tid på timeregistreringen. Det er blevet en naturlig del af den daglige arbejdsgang, som det ville være svært at undvære.

  Lasse Baungaard

  Partner
  Arvin Aliari - firma logo
  Vi har valgt at anvende TimeOps.dk fordi det simpelthen er det er den mest simple og intuitive app til registrering af tid som vi har prøvet (og det er efterhånden en del). Det skaber værdi for os, idet at vi får indsigt i vores faktiske tidsforbrug, hvilket hjælper os til bedre at estimere priser og få betaling vores arbejde. (Og det er ret væsentligt som selvstændig).

  Arvin Aliari

  Indehaver // Digital schweizerkniv
  Michael Bredahl - firma logo
  Jeg har brugt Timedocter i mange år, med flere internationale medarbejdere, men rapporteringen er besværlig, og skal hentes i f.eks. Excel, for derefter at filtrere. Hos TimeOps fandt jeg de filtre indbygget online. Og så er prisen selvfølgelig også bedre. Jeg har indtil videre kun kørt med gratisudgaven, og den lever fuldt op til de behov jeg har, men jeg kan sagtens se fordelen i, at blive betalt bruger.

  Michael Bredahl

  Teknisk SEO Specialist
   Dinero logo
   Leveringsservice
   Postnord logo
   Cirkulationspumpe producent
   Grundfos logo
   Energiselskab
   Aalborg Forsyning logo
   Copywriting - UX writing - Creative writing
   Look! A horse logo
   Energiproducent
   VATTENFALL logo
   Digital markedsføring
   Amplify logo
   En digital forretningsskole
   Hyper Island logo
   Ejendomsmægler
   Nybolig logo
   Dansk dagligvarekoncern
   Dagrofa logo
   Dagligvare kæde
   Netto logo
   Microsoft 365 Konsulenter
   Ngage logo
   Regnskab og revision
   Flair Regnskab & revision logo
   Forandringsbureau
   Operate logo
   Skole
   Horsens HF & VUC logo
   Københavns Kommune logo
   Restaurant
   Alchemist logo
   Bank
   Danske Bank logo
   Egendomsmægler
   home logo
   Verdens førende kødforædlingsfirma
   Hilton Foods logo
   Neobank
   Lunar logo
   Forsikring og pensionsselskab
   Alm. Brand logo
   Skole
   Zealand logo
   Sommerhusudlejning
   DanCenter logo
   Foto og video produktion
   NIMA Production logo
   Dagligvare butik
   Fakta logo
   Comwell H. C. Andersen Odense logo

    Få mere ud af din tid 📈

    TimeOps sikre din tid, og at du får mest muligt ud af din mest værdifulde ressource - tid!