Hvorfor bruge timeregistrering?

Udgivet den: 18. oktober 2021
Opdateret: 12. december 2021
Har du brug de gode grunde til at vælge et timeregistreringssystem og komme i gang med tidsregistreringen? Så er du kommet til det helt rigtige sted
Prøv TimeOpsGratis simpel tidsregistrering
ImageImage
Helt uden prøveperiode
Få din gratis konto

Har du brug de gode grunde til at vælge et system til timeregistrering og komme i gang med tidsregistreringen? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her kigger vi nemlig på hvorfor, du bør bruge timeregistrering, og giver lidt indsigt i både fordele, og udfordringer, der kan være. Uanset om du er freelancer, selvstændig eller er i en stor organisation.

Hvorfor anvende timeregistrering?

Så hvorfor bruge timeregistrering? Kort sagt giver det simpelthen bedre indsigt i hvad der bruges tid på i arbejdsdagen. Man får et reelt billede af hvor lang tid arbejdsopgaver tager, og hvor der måske kan optimeres nogle processer.

Over hele linjen bliver det mere gennemskueligt hvad der arbejdes på, af hvem, og hvornår, og det tidsforbrug der ligger i det. Fra ledelsen til den enkelte medarbejder, og endda helt ud til kunden, hvis man har behov for, at dokumentere tidsforbruget over for dem.

Det giver et bedre fokus

Når uret bliver startet, er du klar over, at nu arbejder på et projekt, og skal have det meste ud af tiden. På den måde kan du også bedre se, hvornår du bør holde pause for hele tiden at have et skarpt fokus. På projektniveau giver det også et bedre billede af fremgangen, og hvor fokusset bør være.

Drift & forretningsudvikling

Med simpel timeregistrering kan du få indsigt og overblik, over de personaleressourcer der bliver anvendt på de forskellige projekter, og på den måde lave bedre projektstyring og planlægning. Yderlig kan man øge effektivteten med de rette rammer og redskaber til timeregistrering, og hele tiden have en finger på pulsen om et projekt er profitabelt, og ikke mindst fakturerer det præcise antal timer som bliver anvendt på kunders projekter.

Vil du vide mere om fordelene, har vi skrevet en uddybbende artikel om fordelene ved timeregistrering

TimeOps = Timeregistreringsfordelene

Alle disse fordele er selvfølgelig noget vi har tænkt ind i TimeOps. Hos TimeOps har vi gjort det muligt at du kan test vores system før du opretter en konto, og det kan du lige her! Så du kan komme i gang med at udnytte fordelene ved timeregistrering.

Funktioner i TimeOps

Fede funktioner og smarte integrationer spare dig tid!

Det bliver der sagt ude i byen 💬

Og vi elsker dem for det!

Casper Nybro Hach - firma logo
Jeg arbejder for få kunder på længerevarende projekter og mit behov er meget simpelt. Med TimeOps fandt jeg et produkt der løser mine behov og til en helt anden pris end jeg tidligere har mødt hos de store udbydere med mere komplekse løsninger.

Casper Nybro Hach

Designer
Peter Seestedt Weikop - firma logo
Som freelancer er det vigtigt for mig at holde styr på den tid, som jeg bruger på mine projekter. På den måde skaber jeg mest mulig gennemsigtighed både overfor mine kunder, med tidsforbruget på deres opgaver, men også i min egen forretning.

Peter Seestedt Weikop

Freelance Digital Marketing Specialist
Glen Mandsberg - firma logo
Vi valgte TimeOps efter at have set på en del tidsregistreringssystemer. TimeOps er meget enkelt system og onboarding processen var meget nem. Det hele virker gennemarbejdet og rapporteringen er helt perfekt for os.

Glen Mandsberg

CEO og stifter
Lasse Baungaard - firma logo
Vi havde brug for et system til at håndtere registreringen af den tid vi rent faktisk bruger på kundeopgaver, også på tværs af teamet. Mange andre systemer indeholder ofte en masse andre funktioner som vi slet ikke har brug for. TimeOps er derimod nemt at bruge, og gør at vi ikke skal bruge unødigt meget tid på timeregistreringen. Det er blevet en naturlig del af den daglige arbejdsgang, som det ville være svært at undvære.

Lasse Baungaard

Partner
Arvin Aliari - firma logo
Vi har valgt at anvende TimeOps.dk fordi det simpelthen er det er den mest simple og intuitive app til registrering af tid som vi har prøvet (og det er efterhånden en del). Det skaber værdi for os, idet at vi får indsigt i vores faktiske tidsforbrug, hvilket hjælper os til bedre at estimere priser og få betaling vores arbejde. (Og det er ret væsentligt som selvstændig).

Arvin Aliari

Indehaver // Digital schweizerkniv
Michael Bredahl - firma logo
Jeg har brugt Timedocter i mange år, med flere internationale medarbejdere, men rapporteringen er besværlig, og skal hentes i f.eks. Excel, for derefter at filtrere. Hos TimeOps fandt jeg de filtre indbygget online. Og så er prisen selvfølgelig også bedre. Jeg har indtil videre kun kørt med gratisudgaven, og den lever fuldt op til de behov jeg har, men jeg kan sagtens se fordelen i, at blive betalt bruger.

Michael Bredahl

Teknisk SEO Specialist