Hvorfor bruge timeregistrering?

Udgivet den: 18. oktober 2021
Opdateret: 12. december 2021
Har du brug de gode grunde til at vælge et timeregistreringssystem og komme i gang med tidsregistreringen? Så er du kommet til det helt rigtige sted
Prøv TimeOpsGratis simpel tidsregistrering
ImageImage
Helt uden prøveperiode
Få din gratis konto

Har du brug de gode grunde til at vælge et system til timeregistrering og komme i gang med tidsregistreringen? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her kigger vi nemlig på hvorfor, du bør bruge timeregistrering, og giver lidt indsigt i både fordele, og udfordringer, der kan være. Uanset om du er freelancer, selvstændig eller er i en stor organisation.

Hvorfor anvende timeregistrering?

Så hvorfor bruge timeregistrering? Kort sagt giver det simpelthen bedre indsigt i hvad der bruges tid på i arbejdsdagen. Man får et reelt billede af hvor lang tid arbejdsopgaver tager, og hvor der måske kan optimeres nogle processer.

Over hele linjen bliver det mere gennemskueligt hvad der arbejdes på, af hvem, og hvornår, og det tidsforbrug der ligger i det. Fra ledelsen til den enkelte medarbejder, og endda helt ud til kunden, hvis man har behov for, at dokumentere tidsforbruget over for dem.

Det giver et bedre fokus

Når uret bliver startet, er du klar over, at nu arbejder på et projekt, og skal have det meste ud af tiden. På den måde kan du også bedre se, hvornår du bør holde pause for hele tiden at have et skarpt fokus. På projektniveau giver det også et bedre billede af fremgangen, og hvor fokusset bør være.

Drift & forretningsudvikling

Med simpel timeregistrering kan du få indsigt og overblik, over de personaleressourcer der bliver anvendt på de forskellige projekter, og på den måde lave bedre projektstyring og planlægning. Yderlig kan man øge effektivteten med de rette rammer og redskaber til timeregistrering, og hele tiden have en finger på pulsen om et projekt er profitabelt, og ikke mindst fakturerer det præcise antal timer som bliver anvendt på kunders projekter.

Vil du vide mere om fordelene, har vi skrevet en uddybbende artikel om fordelene ved timeregistrering

TimeOps = Timeregistreringsfordelene

Alle disse fordele er selvfølgelig noget vi har tænkt ind i TimeOps. Hos TimeOps har vi gjort det muligt at du kan test vores system før du opretter en konto, og det kan du lige her! Så du kan komme i gang med at udnytte fordelene ved timeregistrering.

Funktioner i TimeOps

Fede funktioner og smarte integrationer spare dig tid!

Free
Free
Free
Free
Free
Free
Free
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Free
Free
Premium

  Det bliver der sagt ude i byen 💬

  Og vi elsker dem for det!

  Casper Nybro Hach - firma logo
  Jeg arbejder for få kunder på længerevarende projekter og mit behov er meget simpelt. Med TimeOps fandt jeg et produkt der løser mine behov og til en helt anden pris end jeg tidligere har mødt hos de store udbydere med mere komplekse løsninger.

  Casper Nybro Hach

  Designer
  Peter Seestedt Weikop - firma logo
  Som freelancer er det vigtigt for mig at holde styr på den tid, som jeg bruger på mine projekter. På den måde skaber jeg mest mulig gennemsigtighed både overfor mine kunder, med tidsforbruget på deres opgaver, men også i min egen forretning.

  Peter Seestedt Weikop

  Freelance Digital Marketing Specialist
  Glen Mandsberg - firma logo
  Vi valgte TimeOps efter at have set på en del tidsregistreringssystemer. TimeOps er meget enkelt system og onboarding processen var meget nem. Det hele virker gennemarbejdet og rapporteringen er helt perfekt for os.

  Glen Mandsberg

  CEO og stifter
  Lasse Baungaard - firma logo
  Vi havde brug for et system til at håndtere registreringen af den tid vi rent faktisk bruger på kundeopgaver, også på tværs af teamet. Mange andre systemer indeholder ofte en masse andre funktioner som vi slet ikke har brug for. TimeOps er derimod nemt at bruge, og gør at vi ikke skal bruge unødigt meget tid på timeregistreringen. Det er blevet en naturlig del af den daglige arbejdsgang, som det ville være svært at undvære.

  Lasse Baungaard

  Partner
  Arvin Aliari - firma logo
  Vi har valgt at anvende TimeOps.dk fordi det simpelthen er det er den mest simple og intuitive app til registrering af tid som vi har prøvet (og det er efterhånden en del). Det skaber værdi for os, idet at vi får indsigt i vores faktiske tidsforbrug, hvilket hjælper os til bedre at estimere priser og få betaling vores arbejde. (Og det er ret væsentligt som selvstændig).

  Arvin Aliari

  Indehaver // Digital schweizerkniv
  Michael Bredahl - firma logo
  Jeg har brugt Timedocter i mange år, med flere internationale medarbejdere, men rapporteringen er besværlig, og skal hentes i f.eks. Excel, for derefter at filtrere. Hos TimeOps fandt jeg de filtre indbygget online. Og så er prisen selvfølgelig også bedre. Jeg har indtil videre kun kørt med gratisudgaven, og den lever fuldt op til de behov jeg har, men jeg kan sagtens se fordelen i, at blive betalt bruger.

  Michael Bredahl

  Teknisk SEO Specialist
   Neobank
   Lunar logo
   Forsikring og pensionsselskab
   Alm. Brand logo
   Sommerhusudlejning
   DanCenter logo
   Skole
   Horsens HF & VUC logo
   Forandringsbureau
   Operate logo
   Skole
   Zealand logo
   Copywriting - UX writing - Creative writing
   Look! A horse logo
   Københavns Kommune logo
   Foto og video produktion
   NIMA Production logo
   Energiproducent
   VATTENFALL logo
   Dagligvare kæde
   Netto logo
   Comwell H. C. Andersen Odense logo
   Microsoft 365 Konsulenter
   Ngage logo
   Restaurant
   Alchemist logo
   Dinero logo
   Digital markedsføring
   Amplify logo
   Cirkulationspumpe producent
   Grundfos logo
   Energiselskab
   Aalborg Forsyning logo
   Ejendomsmægler
   Nybolig logo
   Dansk dagligvarekoncern
   Dagrofa logo
   Bank
   Danske Bank logo
   Verdens førende kødforædlingsfirma
   Hilton Foods logo
   Egendomsmægler
   home logo
   En digital forretningsskole
   Hyper Island logo
   Dagligvare butik
   Fakta logo
   Leveringsservice
   Postnord logo
   Regnskab og revision
   Flair Regnskab & revision logo

    Få mere ud af din tid 📈

    TimeOps sikre din tid, og at du får mest muligt ud af din mest værdifulde ressource - tid!