Hvorfor bruge timeregistrering?

Udgivet den: 18. oktober 2021
Opdateret: 9. november 2021

Har du brug de gode grunde til at vælge et system til timeregistrering og komme i gang med tidsregistreringen? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her kigger vi nemlig på hvorfor, du bør bruge timeregistrering, og giver lidt indsigt i både fordele, og udfordringer, der kan være. Uanset om du er freelancer, selvstændig eller er i en stor organisation.

Hvorfor anvende timeregistrering?

Så hvorfor bruge timeregistrering? Kort sagt giver det simpelthen bedre indsigt i hvad der bruges tid på i arbejdsdagen. Man får et reelt billede af hvor lang tid arbejdsopgaver tager, og hvor der måske kan optimeres nogle processer.

Over hele linjen bliver det mere gennemskueligt hvad der arbejdes på, af hvem, og hvornår, og det tidsforbrug der ligger i det. Fra ledelsen til den enkelte medarbejder, og endda helt ud til kunden, hvis man har behov for, at dokumentere tidsforbruget over for dem.

Det giver et bedre fokus

Når uret bliver startet, er du klar over, at nu arbejder på et projekt, og skal have det meste ud af tiden. På den måde kan du også bedre se, hvornår du bør holde pause for hele tiden at have et skarpt fokus. På projektniveau giver det også et bedre billede af fremgangen, og hvor fokusset bør være.

Drift & forretningsudvikling

Med simpel timeregistrering kan du få indsigt og overblik, over de personaleressourcer der bliver anvendt på de forskellige projekter, og på den måde lave bedre projektstyring og planlægning. Yderlig kan man øge effektivteten med de rette rammer og redskaber til timeregistrering, og hele tiden have en finger på pulsen om et projekt er profitabelt, og ikke mindst fakturerer det præcise antal timer som bliver anvendt på kunders projekter.

Vil du vide mere om fordelene, har vi skrevet en uddybbende artikel om fordelene ved timeregistrering

TimeOps = Timeregistreringsfordelene

Alle disse fordele er selvfølgelig noget vi har tænkt ind i TimeOps. Hos TimeOps har vi gjort det muligt at du kan test vores system før du opretter en konto, og det kan du lige her! Så du kan komme i gang med at udnytte fordelene ved timeregistrering.

Hvorfor bruge timeregistrering?