Hvem kan anvende et time­registrerings­system?

Udgivet den: 21. oktober 2021
Opdateret: 18. marts 2022
I denne artikel vil vi tage et kig på hvem kan anvende et timeregistreringssystem, og eksempler på brancher som aktivt anvende timeregistrering til at skabe et solidt grundlag for en sund og god forretning.
Prøv TimeOpsGratis simpel tidsregistrering
ImageImage
Helt uden prøveperiode
Få din gratis konto

I denne artikel vil vi tage et kig på hvem, der kan anvende et timeregistreringssystem, og eksempler på brancher som aktivt anvender timeregistrering til, at skabe et solidt grundlag for en sund og god forretning.

Først vil vi kigge på de to overordnet grupper af brugere, som anvender tidsregistreringssystemer, til drift og vækst af deres virksomheder.

Er du i tvivl om, hvad timeregistrering er, og hvad det indebære, kan du læse vores uddybende artikel: “Hvad er timeregistrering?”

Timeregistrering for selvstændige

Som selvstændig er det yderst vigtigt, at få mest muligt ud af de timer man smider i, at bygge og udvikle en sund virksomhed. Livet som selvstændig indeholder rigtig meget ansvar og selvdisciplin, og du skal hele tiden skifte i mellem mange forskellige roller, det betyder, at du konstant har en lang række af bolde i luften, som der skal holdes styr på.

Derfor er det yderst vigtigt, at få dokumenteret den tid der bliver brugt i virksomheden, både når det gælder interne processer, men ikke mindst når det gælder arbejde på kundeprojekter. Her er simpel tidsregistrering et uvurderligt værktøj, som sikre, at du ikke bliver snydt, eller for den sags skyld dine kunder.

Udover at du selv, som selvstændig, kan have brug for timeregistrering, bliver det i høj grad en nødvendighed, når du skal have indsigt i dine ansattes timeforbrug på de forskellige kunder, projekter og opgaver.

Timeregistrering for ansatte

Som ansat ønsker du formentlig, at skabe værdi for den virksomheden man er ansat i. I nogle virksomheder er det fysisk tydeligt, hvilken fremdrift du har formået at skabe. Dog findes der også massere af stillinger, hvor din indsats ikke nødvendigvis udmønter sig i noget fysisk. Det kan være research, kundeservice, administration eller meget andet. Som ansat vil du højst sandsynlig også gerne kunne dokumentere, hvordan du har brugt dine arbejdstimer, til at skabe værdi, overfor din leder og chef.

Her er timeregistrering for de ansatte et rigtig godt værktøj til, at sikre, at du og din leder ved hvordan din arbejdstid er anvendt. Med timeregistrering får du overblik og indsigt i dine arbejdsprocesser, og kan på den måde lave bedre planlægning af hvor og hvordan ressourcer skal anvendes.

Brancher som anvender timeregistreringssystemer

Der er rigtig mange brancher, som anvender timeregistrering, nogle i højre grad end andre. Her kigger vi på 5 brancher, som anvender tidsregistrering til, at realiserer den anvendte arbejdstid for kunder og klienter.

Revisor & bogholdere

Som revisor og bogholder foregår det meste af arbejdsdagen på kontoret, højst sandsynlig foran en computer, eller på inspektion ude hos en kunde. Her bliver tiden brugt på kunders regnskab, bilag, og skattemæssige forhold og meget andet.

I løbet af en arbejdsdag bliver der hoppet rundt blandt de forskellige kundeopgaver, som er aktuelle. Her er det en stærk nødvendighed, at have et tidsregistreringssystem, som nemt og hurtigt kan tracke tiden brugt på kundernes regnskab og rapporter.

Marekting & kommunikation

Hvis du arbejder indenfor marketing og kommunikation, så kan din arbejdsdag bestå af møder, indholdsproduktion, webudvikling, tekstforfatning, research og analyse. Alle disse typer opgaver foregår på et kontor og foran en computer.

Mange af arbejdsprocesserne der ligger bag god markting og kommunikationsarbejde, kan være ugennemskuelige for kunden, og her kan timeregistrering af kundernes projekter skabe den gennemsigtighed på timeforbruget, som er nødvendig for, virkelig at forstå værdien af produktet leveret til kunden.

IT og Software

Hvis du arbejder med IT og software, sidder du nok mange timer foran en computer og 90% af din arbejdsdag består af brug eller udvikling af software. Når du arbejder med IT, og skal fordybe dig i et område/emne for at udvikle og opsætte komplekse IT systemer, kan tiden lynhurtigt forsvinde om ørene på dig, mens du absorbere viden, metoder og programmere. Derfor er online og simpel timeregistrering et værktøj, man ikke kan undvære, når man bygger systemer for kunder og klienter.

Ledelse og drift

Hvis du er leder af en virksomhed eller en afdeling, og står for den daglige drift, for et team af medarbejdere, har du ansvar for, at i når de mål, som er blivet opstillet. Det kræver god projektledelse og overblik at være leder for et team.

En del af god projektledelse kan være timeregistrering for hele tiden, at have en finger på pulsen af det projekt der arbejdes på. Det gælder både for lederens egen tid, men så sandelig også den tid teamet bruger på at løfte projektet. Med en god tidsregistreringsrutine bliver det langt nemmere, at planlægge hvordan tiden skal bruges på de forskellige kunde projekter.

Entreprenører og håndværkere

Som håndværker kan du befinde dig både på kontor & på byggepladsen, og nogle har en del transporttid mellem opgaver og lokationer. Med sådan en differentieret arbejdsdag, kan man hurtig glemme hvor meget tid, der er brugt, og for hvem, og hvor den er brugt. Den gammeldags metode med små ugesedler der skal organiseres, eller tunge støvede regneark er bare ikke optimal, når der er fart på arbejdsdagen.

Med et simpelt timeregistreringssystem som er mobilt, kan du med meget få klik registre din brugte tid direkte ind i et struktureret og automatiseret system, som sikre, at du ikke glemmer og spilder noget tid i løbet af den travle arbejdsdag, hverken ude og hjemme.

Fordele ved timeregistrering

Dette er bare et lille uddrag af hvem, der kan anvende et timeregistreringssystem. Der er rigtig mange gode fordele ved at timeregistrere både for ledelse og ansatte, og det gælder rigtigt mange brancher, nogle i højre grad end andre. Hvis du er interesseret i, at læse mere om hvorfor et timeregistreringssystem er en god ide, kan du læse vores artikel: “Fordele ved timeregistrering”

Hvem kan anvende TimeOps som timeregistreringssystem?

Hvem kan anvende timeregistreringssystemet TimeOps? Kort sagt, ALLE! TimeOps er så simpelt, at du kan bruge det i de fleste brancher.

TimeOps kerne er bygget rundt om, at du uanset hvordan du vender og drejer det, anvender tid på projekter, for en kunde eller internt i virksomheden. TimeOps fokusere ikke på vagtplanlægning, pauser og ferier, men på den tid som skaber værdig for kunden og/eller virksomheden, og som i sidste ende kan faktureres.

Derfor har TimOps bygget et system, hvor alt du skal gøre, er, at vælge kunde, vælge projektet du arbejder på, og til sidst beskrive den opgave du arbejder på lige nu og trykke på start ikonet, så er du igang.

Hvis du stadig er i tvivl, om det kan være så simpelt, at registrer din tid, så kan du prøve det selv her, helt uden nogen konto, bruger eller profil i nogen form. Med den anonyme test konto kan prøve alle funktionerne helt uforpligtende

Hvem kan anvende et timeregistreringssystem?

Funktioner i TimeOps

Fede funktioner og smarte integrationer spare dig tid!

Free
Free
Free
Free
Free
Free
Free
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Free
Free
Premium

  Det bliver der sagt ude i byen 💬

  Og vi elsker dem for det!

  Casper Nybro Hach - firma logo
  Jeg arbejder for få kunder på længerevarende projekter og mit behov er meget simpelt. Med TimeOps fandt jeg et produkt der løser mine behov og til en helt anden pris end jeg tidligere har mødt hos de store udbydere med mere komplekse løsninger.

  Casper Nybro Hach

  Designer
  Peter Seestedt Weikop - firma logo
  Som freelancer er det vigtigt for mig at holde styr på den tid, som jeg bruger på mine projekter. På den måde skaber jeg mest mulig gennemsigtighed både overfor mine kunder, med tidsforbruget på deres opgaver, men også i min egen forretning.

  Peter Seestedt Weikop

  Freelance Digital Marketing Specialist
  Glen Mandsberg - firma logo
  Vi valgte TimeOps efter at have set på en del tidsregistreringssystemer. TimeOps er meget enkelt system og onboarding processen var meget nem. Det hele virker gennemarbejdet og rapporteringen er helt perfekt for os.

  Glen Mandsberg

  CEO og stifter
  Lasse Baungaard - firma logo
  Vi havde brug for et system til at håndtere registreringen af den tid vi rent faktisk bruger på kundeopgaver, også på tværs af teamet. Mange andre systemer indeholder ofte en masse andre funktioner som vi slet ikke har brug for. TimeOps er derimod nemt at bruge, og gør at vi ikke skal bruge unødigt meget tid på timeregistreringen. Det er blevet en naturlig del af den daglige arbejdsgang, som det ville være svært at undvære.

  Lasse Baungaard

  Partner
  Arvin Aliari - firma logo
  Vi har valgt at anvende TimeOps.dk fordi det simpelthen er det er den mest simple og intuitive app til registrering af tid som vi har prøvet (og det er efterhånden en del). Det skaber værdi for os, idet at vi får indsigt i vores faktiske tidsforbrug, hvilket hjælper os til bedre at estimere priser og få betaling vores arbejde. (Og det er ret væsentligt som selvstændig).

  Arvin Aliari

  Indehaver // Digital schweizerkniv
  Michael Bredahl - firma logo
  Jeg har brugt Timedocter i mange år, med flere internationale medarbejdere, men rapporteringen er besværlig, og skal hentes i f.eks. Excel, for derefter at filtrere. Hos TimeOps fandt jeg de filtre indbygget online. Og så er prisen selvfølgelig også bedre. Jeg har indtil videre kun kørt med gratisudgaven, og den lever fuldt op til de behov jeg har, men jeg kan sagtens se fordelen i, at blive betalt bruger.

  Michael Bredahl

  Teknisk SEO Specialist
   Copywriting - UX writing - Creative writing
   Look! A horse logo
   Dagligvare kæde
   Netto logo
   Energiproducent
   VATTENFALL logo
   Restaurant
   Alchemist logo
   Verdens førende kødforædlingsfirma
   Hilton Foods logo
   Forandringsbureau
   Operate logo
   Foto og video produktion
   NIMA Production logo
   Microsoft 365 Konsulenter
   Ngage logo
   Dansk dagligvarekoncern
   Dagrofa logo
   Egendomsmægler
   home logo
   Dagligvare butik
   Fakta logo
   Cirkulationspumpe producent
   Grundfos logo
   Bank
   Danske Bank logo
   En digital forretningsskole
   Hyper Island logo
   Neobank
   Lunar logo
   Københavns Kommune logo
   Ejendomsmægler
   Nybolig logo
   Dinero logo
   Digital markedsføring
   Amplify logo
   Forsikring og pensionsselskab
   Alm. Brand logo
   Comwell H. C. Andersen Odense logo
   Regnskab og revision
   Flair Regnskab & revision logo
   Energiselskab
   Aalborg Forsyning logo
   Skole
   Zealand logo
   Sommerhusudlejning
   DanCenter logo
   Skole
   Horsens HF & VUC logo
   Leveringsservice
   Postnord logo

    Få mere ud af din tid 📈

    TimeOps sikre din tid, og at du får mest muligt ud af din mest værdifulde ressource - tid!