Hvad er timeregistrering?

Udgivet den: 19. oktober 2021
Opdateret: 12. december 2021
Timeregistrering er, helt simpelt, at holde øje med hvor lang tid der går med forskellige opgaver. Om der er tiden, der går med at vaske tøj, eller tiden der går med at udvikle en app for en kunde, er ligemeget.
Prøv TimeOpsGratis simpel tidsregistrering
ImageImage
Helt uden prøveperiode
Få din gratis konto

Så hvad er timeregistrering? Timeregistrering er, helt simpelt, at holde øje med hvor lang tid, der går med forskellige opgaver. Om det er tiden, der går med at vaske tøj, eller tiden der går med at udvikle en app for en kunde, er ligemeget. 

Idéen bag timeregistrering er, at man efterfølgende kan skabe sig et overblik over, hvor lang tid en komplet opgave har taget. Erhvervsmæssigt er det meget almindeligt, at afgive et tilbud hvor man har indregnet, at der skal bruges et vist antal timer på opgaven. Uden timeregistrering kan man ikke udregne, om ens tilbud gav overskud eller underskud på timefronten

Hvis man som virksomhed indfører timeregistrering, er det derfor vigtigt, at inkludere alle dine medarbejdere, og at de husker at registrere deres timer. Ellers vil overblikket ikke kunne give det fulde billede

Hvordan fungere timeregistrering?

Det er helt op til den enkelte, hvordan man vil lave timeregistrering. Mange erhverv arbejder stadig med fysiske ugesedler. Ugesedler bliver dog oftest brugt af håndværkere. En ugeseddel er et stykke papir, hvorpå man notere sine arbejdstider. Når ugen er slut, så skal sedlen afleveres på kontoret. 

Som den digitale hverdag er blevet en stadig større del af arbejdsdagen, så har timeregistrering i et Excel-ark vundet en del indpas. Her kan man nemlig tilpasse sit ark, så det passer 100% ind i ens virksomhed. Indlevering og opbevaring af Excel-ark skal dog ofte køres med hård hånd, med velstruktureret opbevaring, ellers kan det hurtigt blive besværligt at finde rundt i gamle registreringer. En af de gode ting ved at bruge Excel til registrering af jeres timer er dog, at mange systemer i dag tillader, at i kan importere registreringerne direkte, fx lønsystemer. 

Slutteligt gør mange virksomheder brug af digitale systemer. Her foregår det hele digitalt, ofte igennem et program installeret på computeren, eller som kører oppe i skyen. Fordelene ved at bruge et sådant system er, at data og information flyder frit rundt i hele virksomheden. Her skal man ikke huske og indlevere sin ugeseddel eller Excel ark. Derudover så kan disse systemer ofte integreres direkte med andre systemer, som fx regnskabsprogrammer eller lønsystemer. Det betyder, at der skal bruges mindre tid på administrativt arbejde ligesom, at mængden af fejl reduceres betydeligt. 

Et af de problemer, der ofte kommer med digital tidsregistrering, er mængden af de funktioner som systemerne tilbyder. De har ofte en overflod af funktioner, som desværre ender med at skabe mere forvirring, end gavn, blandt dine ansatte, som egentlig kun skal kunne registrere timer.

TimeOps har bygget danmarks smarteste og mest simple timeregistreringsystem, som både kører i skyen, på din computer og på din telefon. Og det bedste af det hele er, at du kan komme igang med timeregistrering helt gratis med TimeOps, 3 trin og du er flyvende.

Er du ikke overbevidst om, at der er nok fordele ved timeregistrering til at du bør kaste dig ud i det, så synes vi du burde skimme indlægget vi har skrevet om fordelene ved timeregistrering

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad timeregistrering er? Så kan du prøve TimeOps helt gratis og uforpligtende uden en konto lige nu. TimeOps er så simpelt, at tidsregistrering næsten giver sig selv.

hvad er timeregistrering

Funktioner i TimeOps

Fede funktioner og smarte integrationer spare dig tid!

Free
Free
Free
Free
Free
Free
Free
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Free
Free
Premium

  Det bliver der sagt ude i byen 💬

  Og vi elsker dem for det!

  Casper Nybro Hach - firma logo
  Jeg arbejder for få kunder på længerevarende projekter og mit behov er meget simpelt. Med TimeOps fandt jeg et produkt der løser mine behov og til en helt anden pris end jeg tidligere har mødt hos de store udbydere med mere komplekse løsninger.

  Casper Nybro Hach

  Designer
  Peter Seestedt Weikop - firma logo
  Som freelancer er det vigtigt for mig at holde styr på den tid, som jeg bruger på mine projekter. På den måde skaber jeg mest mulig gennemsigtighed både overfor mine kunder, med tidsforbruget på deres opgaver, men også i min egen forretning.

  Peter Seestedt Weikop

  Freelance Digital Marketing Specialist
  Glen Mandsberg - firma logo
  Vi valgte TimeOps efter at have set på en del tidsregistreringssystemer. TimeOps er meget enkelt system og onboarding processen var meget nem. Det hele virker gennemarbejdet og rapporteringen er helt perfekt for os.

  Glen Mandsberg

  CEO og stifter
  Lasse Baungaard - firma logo
  Vi havde brug for et system til at håndtere registreringen af den tid vi rent faktisk bruger på kundeopgaver, også på tværs af teamet. Mange andre systemer indeholder ofte en masse andre funktioner som vi slet ikke har brug for. TimeOps er derimod nemt at bruge, og gør at vi ikke skal bruge unødigt meget tid på timeregistreringen. Det er blevet en naturlig del af den daglige arbejdsgang, som det ville være svært at undvære.

  Lasse Baungaard

  Partner
  Arvin Aliari - firma logo
  Vi har valgt at anvende TimeOps.dk fordi det simpelthen er det er den mest simple og intuitive app til registrering af tid som vi har prøvet (og det er efterhånden en del). Det skaber værdi for os, idet at vi får indsigt i vores faktiske tidsforbrug, hvilket hjælper os til bedre at estimere priser og få betaling vores arbejde. (Og det er ret væsentligt som selvstændig).

  Arvin Aliari

  Indehaver // Digital schweizerkniv
  Michael Bredahl - firma logo
  Jeg har brugt Timedocter i mange år, med flere internationale medarbejdere, men rapporteringen er besværlig, og skal hentes i f.eks. Excel, for derefter at filtrere. Hos TimeOps fandt jeg de filtre indbygget online. Og så er prisen selvfølgelig også bedre. Jeg har indtil videre kun kørt med gratisudgaven, og den lever fuldt op til de behov jeg har, men jeg kan sagtens se fordelen i, at blive betalt bruger.

  Michael Bredahl

  Teknisk SEO Specialist
   Københavns Kommune logo
   Energiproducent
   VATTENFALL logo
   En digital forretningsskole
   Hyper Island logo
   Cirkulationspumpe producent
   Grundfos logo
   Egendomsmægler
   home logo
   Dagligvare butik
   Fakta logo
   Dinero logo
   Restaurant
   Alchemist logo
   Foto og video produktion
   NIMA Production logo
   Forsikring og pensionsselskab
   Alm. Brand logo
   Verdens førende kødforædlingsfirma
   Hilton Foods logo
   Ejendomsmægler
   Nybolig logo
   Regnskab og revision
   Flair Regnskab & revision logo
   Forandringsbureau
   Operate logo
   Bank
   Danske Bank logo
   Energiselskab
   Aalborg Forsyning logo
   Leveringsservice
   Postnord logo
   Neobank
   Lunar logo
   Sommerhusudlejning
   DanCenter logo
   Dansk dagligvarekoncern
   Dagrofa logo
   Comwell H. C. Andersen Odense logo
   Skole
   Horsens HF & VUC logo
   Microsoft 365 Konsulenter
   Ngage logo
   Copywriting - UX writing - Creative writing
   Look! A horse logo
   Skole
   Zealand logo
   Dagligvare kæde
   Netto logo
   Digital markedsføring
   Amplify logo

    Få mere ud af din tid 📈

    TimeOps sikre din tid, og at du får mest muligt ud af din mest værdifulde ressource - tid!