Forskellige time­registrerings­systemer

Udgivet den: 21. oktober 2021
Opdateret: 18. marts 2022
Timeregistreringssystemer kommer i flere typer med hver deres fokus. TimeOps har samlet de Timeregistreringssystemer som brugerne kan lide
Prøv TimeOpsGratis simpel tidsregistrering
ImageImage
Helt uden prøveperiode
Få din gratis konto

Hvis du er på udkig efter det helt rette timeregistreringsstem til dine projekter, og gerne vil kende de løsninger, som brugerne har tilkendegivet, at de bedst kan lide, har vi her samlet en række forskellige timeregistreringssystemer som du kunne tage med i dine overvejelser.

Det skal selvfølgelig ikke være nogen hemmelighed, at TimeOps selv udbyder virkelig simpel tidsregistreringssoftware. Men vi er ret stolte, og ret sikre på, at TimeOps er blandt landets bedste og mest ligetil timeregistreringssystem, og derfor er vi ikke bange for at fremhæve nogle de konkurrenter, som skubber til udviklingen på markedet inden for timeregistrering.

6 forskellige timeregistreringssystemer

Fællesnævneren for alle disse systemer er, at de har fået gode udtalelser fra deres brugere, og derfor fortjener at blive fremhævet for at give gode brugeroplevelser

1. TimeOps

TimeOps er det mest simple og mest overskuelige tidsregistreringssystem fra Danmark. Med timeregistrering som systemets kernefunktion, og fokus på at levere gratis, lækker tidsregistrering på både din computer og din smartphone. Rundt om kernen er bygget en masse fede funktioner, som alle sigter efter at spare dig tid og frustrationer.

Det siger en af TimeOps brugerne:

Super velfungerende og simpelt. Det er lige som det skal være, i forhold til at man føler sig som superbruger, 5 minutter efter man har taget det i brug.

Frank – Trustpilot

TimeOps er det eneste timeregistreringssystemer, som tillader dig, at teste brugerfalden helt uden konto eller bruger, prøv det selv her.

2. Intempus

Dette skriver Intempus selv om deres timeregistreringsprogram:

“Med Intempus’ smarte funktioner kan du nemt gøre arbejdsgangene i din virksomhed både lettere og mere effektive. Se her, hvilke funktioner dine medarbejdere kan gøre bruge af i løbet af arbejdsdagen med Intempus’ app samt hvordan alt det administrative nemt kan håndteres med de smarte funktioner i Intempus’ administrationsmodul.”

Offentlig kommunikation – Intempus

Det siger en af Intempus brugerne:

“Et rigtig godt tidsregistrerings system som er meget nemt at bruge. Systemet arbejder sammen med de fleste lønsystemer og kan sættes op til stort set alle overenskomster.”

Kjeld – Trustpilot

3. SmartPlan

Dette skriver Intempus selv om deres timeregistreringssystem:

“Du er træt af at lave din vagtplan i Excel og papir, men vil heller ikke betale for meget for et stort system? I Smartplan får du alt hvad du skal bruge til en lav pris: Brugervenlig vagtplanlægning, hurtig kommunikation, vagtbytte, stempelur, løneksport, gratis apps og alt det ind i mellem.”

Offentlig kommunikation – Smartplan

Det siger en af SmartPlans brugerne:

“Vi har brugt smartplan i et år nu og er super glade for det, produktet er gennemført og nemt af bruge.”

John – Trustpilot

4. TimeLog

Dette skriver TimeLog selv om deres timeregistreringssoftware:

“TimeLog PSA er målrettet konsulent- og rådgivningsvirksomheder med høje mål og ambitioner om at udvikle forretningen og optimere interne arbejdsgange fra kontrakt fra faktura. “

Offentlig kommunikation – Smartplan

Det siger en af TimeLog brugerne:

Vi har brugt Timelog hos IIH Nordic i flere år og systemet fungerer godt til at holde styr på tidsregistreringer, økonomi & projekter.

Louise – Trustpilot

5. Relion.dk

Dette skriver Relion selv om deres tidsregistreringsystem:

“Vi er på en vigtig mission. Vi vil skabe mere tid til det arbejde, der betyder noget. Timing er alt. Og vi vil gerne hjælpe dig med at få mest muligt ud af den.”

Offentlig kommunikation – Relion

Det siger en af Relion brugerne:

Nem og brugervenlig platform. Det er let at anvende og giver arbejdspladsen nem oversigt over deres medarbejder og deres timer. Kan klart anbefales.

Henriette – Trustpilot

6. Apacta.com

Dette skriver Apacta selv om deres tidsregistrering software:

Kontrolpanelet samler overblikket over alle registreringer og er stedet hvor du sætter prisen, fakturerer og laver de rigtige udtræk til bogholderiet – ét sted. Det er også her  de enkelte håndværkere oprettes, så de er klar til at registrere på de rigtige sager.

Offentlig kommunikation – Apacta

Det siger en af Apacta brugerne:

Altid fantastisk rådgivning. Selv for en tumpe som jeg 🤩
Der er altid tid til ekstra forklaring og visning direkte på skærmen.

Linda – Trustpilot

Der findes mange forskellige timeregistreringssystemer på markedet, nogle hvor det er et biprodukt i et større system, andre hvor det er en grundfunktion i timeregistreringssystemet. Fælles for dem alle er, at de ønsker, at du skal få mest muligt ud af din tid.

Hos TimeOps tror vi på, at tidsregistrering ikke skal være så besværligt og klodset. Alt hvad du laver, er betinget af tid, spørgsmålet er, om der er kunder, som vil betale for at du bruger tid på deres projekter. Med TimeOps opretter du din kunde og projektet, og så begynder du, og medarbejderne, at registre tid på de opgaver i løser som en del af projektet.

Funktioner i TimeOps

Fede funktioner og smarte integrationer spare dig tid!

Det bliver der sagt ude i byen 💬

Og vi elsker dem for det!

Casper Nybro Hach - firma logo
Jeg arbejder for få kunder på længerevarende projekter og mit behov er meget simpelt. Med TimeOps fandt jeg et produkt der løser mine behov og til en helt anden pris end jeg tidligere har mødt hos de store udbydere med mere komplekse løsninger.

Casper Nybro Hach

Designer
Peter Seestedt Weikop - firma logo
Som freelancer er det vigtigt for mig at holde styr på den tid, som jeg bruger på mine projekter. På den måde skaber jeg mest mulig gennemsigtighed både overfor mine kunder, med tidsforbruget på deres opgaver, men også i min egen forretning.

Peter Seestedt Weikop

Freelance Digital Marketing Specialist
Glen Mandsberg - firma logo
Vi valgte TimeOps efter at have set på en del tidsregistreringssystemer. TimeOps er meget enkelt system og onboarding processen var meget nem. Det hele virker gennemarbejdet og rapporteringen er helt perfekt for os.

Glen Mandsberg

CEO og stifter
Lasse Baungaard - firma logo
Vi havde brug for et system til at håndtere registreringen af den tid vi rent faktisk bruger på kundeopgaver, også på tværs af teamet. Mange andre systemer indeholder ofte en masse andre funktioner som vi slet ikke har brug for. TimeOps er derimod nemt at bruge, og gør at vi ikke skal bruge unødigt meget tid på timeregistreringen. Det er blevet en naturlig del af den daglige arbejdsgang, som det ville være svært at undvære.

Lasse Baungaard

Partner
Arvin Aliari - firma logo
Vi har valgt at anvende TimeOps.dk fordi det simpelthen er det er den mest simple og intuitive app til registrering af tid som vi har prøvet (og det er efterhånden en del). Det skaber værdi for os, idet at vi får indsigt i vores faktiske tidsforbrug, hvilket hjælper os til bedre at estimere priser og få betaling vores arbejde. (Og det er ret væsentligt som selvstændig).

Arvin Aliari

Indehaver // Digital schweizerkniv
Michael Bredahl - firma logo
Jeg har brugt Timedocter i mange år, med flere internationale medarbejdere, men rapporteringen er besværlig, og skal hentes i f.eks. Excel, for derefter at filtrere. Hos TimeOps fandt jeg de filtre indbygget online. Og så er prisen selvfølgelig også bedre. Jeg har indtil videre kun kørt med gratisudgaven, og den lever fuldt op til de behov jeg har, men jeg kan sagtens se fordelen i, at blive betalt bruger.

Michael Bredahl

Teknisk SEO Specialist