Forskellige time­registrerings­systemer

Udgivet den: 21. oktober 2021
Opdateret: 18. marts 2022
Timeregistreringssystemer kommer i flere typer med hver deres fokus. TimeOps har samlet de Timeregistreringssystemer som brugerne kan lide
Prøv TimeOpsGratis simpel tidsregistrering
ImageImage
Helt uden prøveperiode
Få din gratis konto

Hvis du er på udkig efter det helt rette timeregistreringsstem til dine projekter, og gerne vil kende de løsninger, som brugerne har tilkendegivet, at de bedst kan lide, har vi her samlet en række forskellige timeregistreringssystemer som du kunne tage med i dine overvejelser.

Det skal selvfølgelig ikke være nogen hemmelighed, at TimeOps selv udbyder virkelig simpel tidsregistreringssoftware. Men vi er ret stolte, og ret sikre på, at TimeOps er blandt landets bedste og mest ligetil timeregistreringssystem, og derfor er vi ikke bange for at fremhæve nogle de konkurrenter, som skubber til udviklingen på markedet inden for timeregistrering.

6 forskellige timeregistreringssystemer

Fællesnævneren for alle disse systemer er, at de har fået gode udtalelser fra deres brugere, og derfor fortjener at blive fremhævet for at give gode brugeroplevelser

1. TimeOps

TimeOps er det mest simple og mest overskuelige tidsregistreringssystem fra Danmark. Med timeregistrering som systemets kernefunktion, og fokus på at levere gratis, lækker tidsregistrering på både din computer og din smartphone. Rundt om kernen er bygget en masse fede funktioner, som alle sigter efter at spare dig tid og frustrationer.

Det siger en af TimeOps brugerne:

Super velfungerende og simpelt. Det er lige som det skal være, i forhold til at man føler sig som superbruger, 5 minutter efter man har taget det i brug.

Frank – Trustpilot

TimeOps er det eneste timeregistreringssystemer, som tillader dig, at teste brugerfalden helt uden konto eller bruger, prøv det selv her.

2. Intempus

Dette skriver Intempus selv om deres timeregistreringsprogram:

“Med Intempus’ smarte funktioner kan du nemt gøre arbejdsgangene i din virksomhed både lettere og mere effektive. Se her, hvilke funktioner dine medarbejdere kan gøre bruge af i løbet af arbejdsdagen med Intempus’ app samt hvordan alt det administrative nemt kan håndteres med de smarte funktioner i Intempus’ administrationsmodul.”

Offentlig kommunikation – Intempus

Det siger en af Intempus brugerne:

“Et rigtig godt tidsregistrerings system som er meget nemt at bruge. Systemet arbejder sammen med de fleste lønsystemer og kan sættes op til stort set alle overenskomster.”

Kjeld – Trustpilot

3. SmartPlan

Dette skriver Intempus selv om deres timeregistreringssystem:

“Du er træt af at lave din vagtplan i Excel og papir, men vil heller ikke betale for meget for et stort system? I Smartplan får du alt hvad du skal bruge til en lav pris: Brugervenlig vagtplanlægning, hurtig kommunikation, vagtbytte, stempelur, løneksport, gratis apps og alt det ind i mellem.”

Offentlig kommunikation – Smartplan

Det siger en af SmartPlans brugerne:

“Vi har brugt smartplan i et år nu og er super glade for det, produktet er gennemført og nemt af bruge.”

John – Trustpilot

4. TimeLog

Dette skriver TimeLog selv om deres timeregistreringssoftware:

“TimeLog PSA er målrettet konsulent- og rådgivningsvirksomheder med høje mål og ambitioner om at udvikle forretningen og optimere interne arbejdsgange fra kontrakt fra faktura. “

Offentlig kommunikation – Smartplan

Det siger en af TimeLog brugerne:

Vi har brugt Timelog hos IIH Nordic i flere år og systemet fungerer godt til at holde styr på tidsregistreringer, økonomi & projekter.

Louise – Trustpilot

5. Relion.dk

Dette skriver Relion selv om deres tidsregistreringsystem:

“Vi er på en vigtig mission. Vi vil skabe mere tid til det arbejde, der betyder noget. Timing er alt. Og vi vil gerne hjælpe dig med at få mest muligt ud af den.”

Offentlig kommunikation – Relion

Det siger en af Relion brugerne:

Nem og brugervenlig platform. Det er let at anvende og giver arbejdspladsen nem oversigt over deres medarbejder og deres timer. Kan klart anbefales.

Henriette – Trustpilot

6. Apacta.com

Dette skriver Apacta selv om deres tidsregistrering software:

Kontrolpanelet samler overblikket over alle registreringer og er stedet hvor du sætter prisen, fakturerer og laver de rigtige udtræk til bogholderiet – ét sted. Det er også her  de enkelte håndværkere oprettes, så de er klar til at registrere på de rigtige sager.

Offentlig kommunikation – Apacta

Det siger en af Apacta brugerne:

Altid fantastisk rådgivning. Selv for en tumpe som jeg 🤩
Der er altid tid til ekstra forklaring og visning direkte på skærmen.

Linda – Trustpilot

Der findes mange forskellige timeregistreringssystemer på markedet, nogle hvor det er et biprodukt i et større system, andre hvor det er en grundfunktion i timeregistreringssystemet. Fælles for dem alle er, at de ønsker, at du skal få mest muligt ud af din tid.

Hos TimeOps tror vi på, at tidsregistrering ikke skal være så besværligt og klodset. Alt hvad du laver, er betinget af tid, spørgsmålet er, om der er kunder, som vil betale for at du bruger tid på deres projekter. Med TimeOps opretter du din kunde og projektet, og så begynder du, og medarbejderne, at registre tid på de opgaver i løser som en del af projektet.

Funktioner i TimeOps

Fede funktioner og smarte integrationer spare dig tid!

Free
Free
Free
Free
Free
Free
Free
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Premium
Free
Free
Premium

  Det bliver der sagt ude i byen 💬

  Og vi elsker dem for det!

  Casper Nybro Hach - firma logo
  Jeg arbejder for få kunder på længerevarende projekter og mit behov er meget simpelt. Med TimeOps fandt jeg et produkt der løser mine behov og til en helt anden pris end jeg tidligere har mødt hos de store udbydere med mere komplekse løsninger.

  Casper Nybro Hach

  Designer
  Peter Seestedt Weikop - firma logo
  Som freelancer er det vigtigt for mig at holde styr på den tid, som jeg bruger på mine projekter. På den måde skaber jeg mest mulig gennemsigtighed både overfor mine kunder, med tidsforbruget på deres opgaver, men også i min egen forretning.

  Peter Seestedt Weikop

  Freelance Digital Marketing Specialist
  Glen Mandsberg - firma logo
  Vi valgte TimeOps efter at have set på en del tidsregistreringssystemer. TimeOps er meget enkelt system og onboarding processen var meget nem. Det hele virker gennemarbejdet og rapporteringen er helt perfekt for os.

  Glen Mandsberg

  CEO og stifter
  Lasse Baungaard - firma logo
  Vi havde brug for et system til at håndtere registreringen af den tid vi rent faktisk bruger på kundeopgaver, også på tværs af teamet. Mange andre systemer indeholder ofte en masse andre funktioner som vi slet ikke har brug for. TimeOps er derimod nemt at bruge, og gør at vi ikke skal bruge unødigt meget tid på timeregistreringen. Det er blevet en naturlig del af den daglige arbejdsgang, som det ville være svært at undvære.

  Lasse Baungaard

  Partner
  Arvin Aliari - firma logo
  Vi har valgt at anvende TimeOps.dk fordi det simpelthen er det er den mest simple og intuitive app til registrering af tid som vi har prøvet (og det er efterhånden en del). Det skaber værdi for os, idet at vi får indsigt i vores faktiske tidsforbrug, hvilket hjælper os til bedre at estimere priser og få betaling vores arbejde. (Og det er ret væsentligt som selvstændig).

  Arvin Aliari

  Indehaver // Digital schweizerkniv
  Michael Bredahl - firma logo
  Jeg har brugt Timedocter i mange år, med flere internationale medarbejdere, men rapporteringen er besværlig, og skal hentes i f.eks. Excel, for derefter at filtrere. Hos TimeOps fandt jeg de filtre indbygget online. Og så er prisen selvfølgelig også bedre. Jeg har indtil videre kun kørt med gratisudgaven, og den lever fuldt op til de behov jeg har, men jeg kan sagtens se fordelen i, at blive betalt bruger.

  Michael Bredahl

  Teknisk SEO Specialist
   Dagligvare kæde
   Netto logo
   Restaurant
   Alchemist logo
   Regnskab og revision
   Flair Regnskab & revision logo
   Forsikring og pensionsselskab
   Alm. Brand logo
   Neobank
   Lunar logo
   En digital forretningsskole
   Hyper Island logo
   Comwell H. C. Andersen Odense logo
   Verdens førende kødforædlingsfirma
   Hilton Foods logo
   Sommerhusudlejning
   DanCenter logo
   Digital markedsføring
   Amplify logo
   Ejendomsmægler
   Nybolig logo
   Forandringsbureau
   Operate logo
   Cirkulationspumpe producent
   Grundfos logo
   Energiselskab
   Aalborg Forsyning logo
   Microsoft 365 Konsulenter
   Ngage logo
   Leveringsservice
   Postnord logo
   Energiproducent
   VATTENFALL logo
   Dansk dagligvarekoncern
   Dagrofa logo
   Copywriting - UX writing - Creative writing
   Look! A horse logo
   Skole
   Zealand logo
   Egendomsmægler
   home logo
   Foto og video produktion
   NIMA Production logo
   Dagligvare butik
   Fakta logo
   Dinero logo
   Bank
   Danske Bank logo
   Københavns Kommune logo
   Skole
   Horsens HF & VUC logo

    Få mere ud af din tid 📈

    TimeOps sikre din tid, og at du får mest muligt ud af din mest værdifulde ressource - tid!