TimeOps Teamet bliver endnu større🚀

Udgivet den: 7. april 2022
Opdateret: 7. maj 2022

Det er ikke særlig længe siden, at jeg kunne annoncere, at Simon var blevet en del af TimeOps holdet, men nu udvider vi holdet endnu en gang!

I kampen om at kunne bygge Danmarks bedste system til timeregistrering, så er det nødvendigt at køre en masse online betalte annoncer. 

Så lad mig præsentere: Bjørn Hansen – Paid Ads Specialist hos TimeOps 🎉

Bjørn kommer til at arbejde side-om-side med Simon om at udvikle den perfekte marketingstrategi både inden for betalt annoncering men også i et stort samspil med udviklingen af organisk indhold på TimeOps hjemmesiden.

Bjørn fortæller 💬 :

“Jeg elsker internettet og alt det giver os men, at analysere internettets data, planlægge, eksekverer og så se det virke – det er en fed følelse!  Alt starter med en Intention og ingen søgeord er tilfældige.

I min optik er vores største valuta i denne verden Tiden. Det er det eneste vi med garanti, altid har mindre af i morgen og derfor bør vi også være bedre til at dokumentere og fakturere den. Det er bare én af TimeOps’ mange gode værdier, så da chancen bød sig for at være med i TimeOps, kunne jeg ikke sige nej.”

Og han er i fuld gang 🚀

Bjørn og Simon arbejder allerede på højtryk, og de første større betalte annonceringskampanger er allerede blevet lanceret