TimeOps mobil appen har fået en ordentlig overhaling 📱

Udgivet den: 3. februar 2022
Opdateret: 24. oktober 2023

Der er netop blevet afholdt bootcamp for at lave en helt ny TimeOps app. Og nu er den her endelig!

Lad mig præsentere: Den nye TimeOps mobil app

Helt ærligt, så er alt nyt

TimeOps mobil appen har fået en komplet overhaling, alt lige fra designet og brugeroplevelse, til funktionerne i appen. Alt er nyt

1. Designet er helt nyt 😲

Hvis du har set den gamle mobil app, så kan du nok tydeligt se at appen har fået et helt ny design, og det trængte den også til. 

2. Nu kan du meget mere 😁

I den tidligere version af appen kunne du praktisk talt kun starte og stoppe uret, ja der var også en liste over dine kunder, men du kunne ikke se noget information om dem eller deres projekter. 
I den nye app er alt det nu blevet muligt, så nu kan du både se, oprette og opdatere dine kunder og de projekter i arbejder på. 

3. Der kommer meget mere, lige om lidt 🤩

Nu er der kommet styr på alle grundfunktionerne i appen, men der er jo meget mere der skal være muligt. Så der er allerede planlagt en ny opdatering til appen som skal gøre det muligt at opdatere dine firmaoplysninger, rette i brugerne og meget mere. Målet er at du helt kan lade vær med at bruge computer versionen, men at du kan nøjes med mobil appen.

Så se at få hentet appen ⬇️

Den findes både til iOS og Android, og du kan hente den ved at klikke lige her under

Kom med dine input

Til slut vil jeg meget gerne opfordre dig til at du deler din oplevelse med TimeOps mobil appen med mig hvis du har nogle gode idéer, spørgsmål eller lignende. Jeg sidder klar i chatten 💬 til snakke med dig uanset hvad.