Image
Udgivet den: 31. august 2019
Opdateret: 6. maj 2021

TimeOps er i åben beta!

Image

Nu er tiden endelig kommet, jeg har brugt næsten alt min fritid, det sidste stykke tid, for at få TimeOps gjort klar. Der har betydet lange dage, først ind til Dinero i almindelig arbejdstid, for derefter at tage op på mit eget kontor på Vækstfabrikken i Slagelse, for at arbejdet på TimeOps indtil sen aften.

Men det er jo ikke det mindste problem, når man brænder for det, man laver, når man hele tiden kan se ens mål kommer nærmere og nærmere.

Som sagt så syntes jeg nu, at TimeOps har nået et punkt, hvor jeg vil lade andre prøve at klikke lidt rundt. Jeg bruger selv TimeOps i beta til at styre alle mine tidsregistreringer, det er jo den eneste måde at teste det ordenligt af på.

Der mangler stadig en hel masse funktioner i TimeOps, også flere af dem som siden her ellers praler, med at TimeOps allerede kan, men jeg lover jer at de skam er på vej.

Hvis nu du er så dejlig, at oprette en bruger i TimeOps (hvilket du kan gøre lige he), så må du endelig melde ind hvis du finder fejl, eller bare har nogen gode idéer, som kan være med til at løfte TimeOps til nye højder!

Billed af skribent Morten Ricki Rasmussen
Morten Ricki Rasmussen
Morten er uddannet datamatiker og arbejder derfor som selvstændig kodeninja i Hexio ApS. Han stiftede TimeOps i 2019 med det formål at gøre arbejdsdagen nemmere for folk, der ligesom ham, bruger hele arbejdsdagen foran computeren.
Se alle indlæg