TimeOps er i åben beta!

Udgivet den: 31. august 2019
Opdateret: 22. oktober 2021

Nu er tiden endelig kommet, jeg har brugt næsten alt min fritid, det sidste stykke tid, for at få TimeOps gjort klar. Der har betydet lange dage, først ind til Dinero i almindelig arbejdstid, for derefter at tage op på mit eget kontor på Vækstfabrikken i Slagelse, for at arbejdet på TimeOps indtil sen aften.

Men det er jo ikke det mindste problem, når man brænder for det, man laver, når man hele tiden kan se ens mål kommer nærmere og nærmere.

Som sagt så syntes jeg nu, at TimeOps har nået et punkt, hvor jeg vil lade andre prøve at klikke lidt rundt. Jeg bruger selv TimeOps i beta til at styre alle mine tidsregistreringer, det er jo den eneste måde at teste det ordenligt af på.

Der mangler stadig en hel masse funktioner i TimeOps, også flere af dem som siden her ellers praler, med at TimeOps allerede kan, men jeg lover jer at de skam er på vej.

Hvis nu du er så dejlig, at oprette en bruger i TimeOps, (Du kan teste TimeOps uden en konto, hvilket du kan gøre lige her), så må du endelig melde ind hvis du finder fejl, eller bare har nogen gode idéer, som kan være med til at løfte TimeOps til nye højder!