Tidsregistrering så i kan få styr på jeres timer

At have styr på jeres timer er det vigtigste, i kan gøre for jeres virksomhed, hvad enten i gerne vil øge den interne effektivitet, få et bedre overblik over jeres dagligdag, kunne dokumentere jeres timer over for jeres kunder, eller maksimere antallet af fakturerbare timer, så kan en simpel, men effektiv tidsregistrering hjælpe jer med det, og være med til at skabe den ændring i jeres virksomhed som lige præcis I har ønsket.

Problemet ved tidsregistrering i dag er, at brugerne ikke gider, eller ikke kan overskue, at skulle registere deres timer, fordi det simpelthen er for besværligt. Det er derfor, at TimeOps er blevet sat i verden. For at gøre det nemt, og overskueligt at registere jeres tid.

TimeOps understøtter din arbejdsgang

Det er aldrig nemt at lave om i ens arbejdesgange og rutiner. Med TimeOps behøver i ikke, at ændre i jeres rutiner, for vi gør det muligt for jer, at registere jeres tid på den måde som i syntes, er den nemmeste. Sidder du ved computeren eller med telefonen i hånden, kan I bruge start / stop uret, har du været ude og udføre et stykke arbejde uden adgang til TimeOps, kan du også bare registere antallet af timer, eller indtaste start og stop tidspunkt. Skal du bare lige måle tiden en enkelt gang så kan du gøre det med vores stopur

Simpel registering giver kraftfuld rapportering

Selvom at det er nemt at lave jeres registeringer, så giver TimeOps jer mulighed for, at få et simpelt overblik over alle jeres registeringer, fordelt pr kunde, pr projekt eller pr medarbejder.
TimeOps giver jer også mulighed for, at i kan eksportere jeres registeringer, enten som CSV fil så i kan bruge den i Excel, eller som PDF-filer, som i kan sende direkte til jeres kunder.

Vi passer på jeres data

Vi tager sikkerhed alvorligt, den information som i indtaster i TimeOps, er jeres, og kun jeres. Derfor er der taget mange foranstaltninger for at sikre TimeOps, og det kan du læse meget mere om her

opret en gratis konto i dag, og se hvad TimeOps kan gøre for jer!

TimeOps giver jer simpel Tidsregistrering