Arbejdstid: artikel

Røgfri arbejdstid

Rygning har vist sig at have negative virkninger på både rygeren og hans omgivelser. Passiv rygning er et kendt kræftfremkaldende stof og er blevet forbundet med lungekræft, hjertesygdomme og andre sundhedsproblemer. For at skabe et sundere arbejdsmiljø og beskytte medarbejdernes sundhed, har mange virksomheder i løbet af de seneste år, indført en politik for røgfrihed. Det betyder, at de ansatte
Røgfri arbejdstid fremhævet billede

Rygning har vist sig at have negative virkninger på både rygeren og hans omgivelser. Passiv rygning er et kendt kræftfremkaldende stof og er blevet forbundet med lungekræft, hjertesygdomme og andre sundhedsproblemer.

For at skabe et sundere arbejdsmiljø og beskytte medarbejdernes sundhed, har mange virksomheder i løbet af de seneste år, indført en politik for røgfrihed. Det betyder, at de ansatte ikke må ryge på virksomhedens område, heller ikke i arbejdstiden.

Der er en række grunde til, at politikker for røgfrihed er gavnlige for virksomheder. For det første mindsker det risikoen for brand. For det andet mindsker den den tid, som medarbejderne bruger på rygepauser, hvilket øger produktiviteten. For det tredje skaber det et sundere arbejdsmiljø for alle medarbejdere, hvilket kan føre til mindre fravær og øget moral.

Gennemførelse af en røgfri politik i din virksomhed er en god måde at skabe et sundere og mere produktivt arbejdsmiljø for alle.

Hvad er røgfri arbejdstid?

Røgfri arbejdstid betyder, at medarbejdere og ledere ikke må ryge, vape eller sniffe tobaksprodukter i arbejdstiden, både inden for og uden for arbejdspladsen. Kræftens Bekæmpelse anbefaler, at røgfri arbejdstid omfatter alle tobaksrelaterede produkter.

Hvor mange kommuner har røgfri arbejdstid?

Et flertal af de kommunalt ansatte angiver at have røgfri arbejdstid, hvilket er en højere andel end på private og offentlige arbejdspladser. Dette resultat stammer fra en undersøgelse, der er offentliggjort i marts 2022-udgaven af magasinet Danske Kommuner.

Kan man forbyde rygning i arbejdstiden? 

Rygning inden for en afstand af 6 meter fra ind- og udgange, vinduer eller ventilationsåbninger, hvor de ansatte arbejder, er forbudt på de fleste arbejdspladser. Rygning kan også være forbudt i arbejdstiden på alle arbejdspladser, herunder kontorer, fabrikker og byggeområder.

Værktøjer til din arbejdstid

Vi hjælper dig med din tid
Se det aktuelle ugenummer og oversæt mellem datoer og ugenumre på timeops.dk.

Uge nr.

Vi har en helt gratis, og total konto fri nedtæller du frit kan bruge. Vi har også lav en Infoskærm nedtæller du kan bruge på kontoret

Nedtælling

TimeOps Stopur gør det nemt for dig at tracke tiden efter behov med simpel start stop funktion

Gratis Stopur

Med vores arbejdstidsberegner kan du beregne hvor mange arbejdsdage der er mellem 2 datoer

Arbejdstids­beregner

Vil du have mere ud af din arbejdstid?

Kender du følelsen af manglende overblik og overskud? Ved du om der er spildtid eller ineffektiv tid i din dag? Det er et spørgsmål som er meget svært at svare nøjagtigt på, med mindre man tracker sin tid med en vis præcision.

For at få mere ud af din tid, kræver det at du skabe en troværdig indsigt og overblik over hvordan du anvender din tid. Her bliver det tydeligt hvornår du er effektiv og hvornår du ikke er, og på den måde kan du blive opmærksom på hvordan du kan planlægge din dag bedre.

Derfor bør du tidsregistrer din arbejdstid

  • Få overblik, indsigt og forståelse for dit tidsforbrug
  • Bliv bedre til at planlægge og projektere dine opgaver
  • Giv teamet en solid forståelse af dine arbejdsopgaver
  • Identificere effektiv og ineffektiv tid i løbet af din dag
  • Øget effektivitet og mere fokuseret indsats
  • Præcis dokumentation af arbejdsprocess
😮‍💨
😰
TimeOps mobil app user interface

I vores verden, er tiden den mest uvurderlige ressource du har! Derfor er det vigtigt at have en solid forståelse for hvordan du bruger tiden.

Det har vi hos TimeOps gjort intuitivt, nemt og hurtigt! Vi registrere, organisere og opbevarer din tid til når du skal bruge den.

Image
Morten R.Founder & CEO

Hvad er TimeOps?

TimeOps er et intuitivt og simpel system til tidsregistrering. Via browseren eller din smartphone kan du hurtig, nemt og helt gratis få overblik over hvordan du bruger din tid

Hvordan virker TimeOps?

TimeOps systemet har indbygget en række gennemarbejdet funktioner som sikre du kan tracke din tid, på din opgaver du nu måtte have i løbet af din dag.

TimeOps sikre at opbevare din registreret tid og præsentere det for dig overskueligt når du har brug for det. Det tager 5 min så er du superbruger, så hvofor ikke prøve selv, du har intet at miste og tid at vinde! 🤩

Helt uden prøveperiode, kreditkort og alt det kedelige
Opret en gratis konto