Arbejdstid: faq

Hvor mange timer er fuldtid?

Der er dog enighed om, at “fuld tid” normalt svarer til en 37-timers arbejdsuge. Det er f.eks. det tal, der bruges til at definere et “mandår”, og det er også det tal, som socialsikringsorganerne bruger som udgangspunkt.

Der findes ingen endelig definition af, hvor mange arbejdstimer der er på en måned. Det skyldes, at antallet af timer, som en person arbejder på en måned, kan variere betydeligt i forhold til andre.

Der er dog enighed om, at “fuld tid” normalt svarer til en 37-timers arbejdsuge. Det er f.eks. det tal, der bruges til at definere et “mandår”, og det er også det tal, som socialsikringsorganerne bruger som udgangspunkt.

“Udtrykket “fuldtid” eller “fuldtidsansat” er dog ikke juridisk defineret som 37 timer. Antallet af timer, som en medarbejder arbejder om ugen, afhænger af en eventuel kollektiv overenskomst – eller blot af det aftalte timetal i ansættelseskontrakten.”

Hvor mange timer er fuldtid? fremhævet billede

Vil du have mere ud af din arbejdstid?

Kender du følelsen af manglende overblik og overskud? Ved du om der er spildtid eller ineffektiv tid i din dag? Det er et spørgsmål som er meget svært at svare nøjagtigt på, med mindre man tracker sin tid med en vis præcision.

For at få mere ud af din tid, kræver det at du skabe en troværdig indsigt og overblik over hvordan du anvender din tid. Her bliver det tydeligt hvornår du er effektiv og hvornår du ikke er, og på den måde kan du blive opmærksom på hvordan du kan planlægge din dag bedre.

Derfor bør du tidsregistrer din arbejdstid

  • Få overblik, indsigt og forståelse for dit tidsforbrug
  • Bliv bedre til at planlægge og projektere dine opgaver
  • Giv teamet en solid forståelse af dine arbejdsopgaver
  • Identificere effektiv og ineffektiv tid i løbet af din dag
  • Øget effektivitet og mere fokuseret indsats
  • Præcis dokumentation af arbejdsprocess
😮‍💨
😰
TimeOps mobil app user interface

I vores verden, er tiden den mest uvurderlige ressource du har! Derfor er det vigtigt at have en solid forståelse for hvordan du bruger tiden.

Det har vi hos TimeOps gjort intuitivt, nemt og hurtigt! Vi registrere, organisere og opbevarer din tid til når du skal bruge den.

Image
Morten R.Founder & CEO

Hvad er TimeOps?

TimeOps er et intuitivt og simpel system til tidsregistrering. Via browseren eller din smartphone kan du hurtig, nemt og helt gratis få overblik over hvordan du bruger din tid

Hvordan virker TimeOps?

TimeOps systemet har indbygget en række gennemarbejdet funktioner som sikre du kan tracke din tid, på din opgaver du nu måtte have i løbet af din dag.

TimeOps sikre at opbevare din registreret tid og præsentere det for dig overskueligt når du har brug for det. Det tager 5 min så er du superbruger, så hvofor ikke prøve selv, du har intet at miste og tid at vinde! 🤩

Helt uden prøveperiode, kreditkort og alt det kedelige
Opret en gratis konto