Gratis Stopur

Almindeligt stopur med start stop, og reset
:
:
:
100
dage
24
timer
60
min
60
sekunder

Stopuret er utrolig simpelt og har kun to knapper. Start / Stop / Fortsæt og nulstil, og viser helt ned til millisekunder

Med knappen Start / Stop kan du starte og stoppe uret. Når du stopper uret er det kun sat på pause og du kan med et enkelt tryk starte uret igen uden at tiden bliver nulstillet.

Med nulstil knappen kan du nulstille uret så du er klar til at starte forfra.

Har du brug for at gemme dine registreringer i længere tid kan du altid oprette en gratis konto i TimeOps

Hvad er et stopur?

Et stopur er et måleinstrument som bruges til at måle en mængde af tid af vilkårlig størrelse. Navnet “Stopur” kommer af den funktionalitet som måleinstrumentet har, et almindeligt ur følger tiden og går derfor hele tiden, stopuret kan derimod stoppes og startes efter ønske.

Stopure findes i mange forskellige udformninger. Før i tiden brugte man altid fysiske stopure. Altså et fysisk måleinstrument som man kunne tage med sig rundt. I dag bruges stopure oftest elektronisk, som fx uret her på siden.

Artikler om arbejdstid

Værktøjer til din arbejdstid

Vi hjælper dig med din tid
Med vores arbejdstidsberegner kan du beregne hvor mange arbejdsdage der er mellem 2 datoer

Arbejdstids­beregner

TimeOps Stopur gør det nemt for dig at tracke tiden efter behov med simpel start stop funktion

Gratis Stopur

Vi har en helt gratis, og total konto fri nedtæller du frit kan bruge. Vi har også lav en Infoskærm nedtæller du kan bruge på kontoret

Nedtælling

Se det aktuelle ugenummer og oversæt mellem datoer og ugenumre på timeops.dk.

Uge nr.

I vores verden, er tiden den mest uvurderlige ressource du har! Derfor er det vigtigt at have en solid forståelse for hvordan du bruger tiden.

Det har vi hos TimeOps gjort intuitivt, nemt og hurtigt! Vi registrere, organisere og opbevarer din tid til når du skal bruge den.

Billede af Simon N. Randløv
Simon
CMO

Vil du have mere ud af din arbejdstid?

Kender du følelsen af manglende overblik og overskud? Ved du om der er spildtid eller ineffektiv tid i din dag? Det er et spørgsmål som er meget svært at svare nøjagtigt på, med mindre man tracker sin tid med en vis præcision.

For at få mere ud af din tid, kræver det at du skabe en troværdig indsigt og overblik over hvordan du anvender din tid. Her bliver det tydeligt hvornår du er effektiv og hvornår du ikke er, og på den måde kan du blive opmærksom på hvordan du kan planlægge din dag bedre.

Derfor bør du tidsregistrer din arbejdstid

  • Få overblik, indsigt og forståelse for dit tidsforbrug
  • Bliv bedre til at planlægge og projektere dine opgaver
  • Giv teamet en solid forståelse af dine arbejdsopgaver
  • Identificere effektiv og ineffektiv tid i løbet af din dag
  • Øget effektivitet og mere fokuseret indsats
  • Præcis dokumentation af arbejdsprocess
😮‍💨
😰
TimeOps mobil app user interface

I vores verden, er tiden den mest uvurderlige ressource du har! Derfor er det vigtigt at have en solid forståelse for hvordan du bruger tiden.

Det har vi hos TimeOps gjort intuitivt, nemt og hurtigt! Vi registrere, organisere og opbevarer din tid til når du skal bruge den.

Image
Morten R.Founder & CEO

Hvad er TimeOps?

TimeOps er et intuitivt og simpel system til tidsregistrering. Via browseren eller din smartphone kan du hurtig, nemt og helt gratis få overblik over hvordan du bruger din tid

Hvordan virker TimeOps?

TimeOps systemet har indbygget en række gennemarbejdet funktioner som sikre du kan tracke din tid, på din opgaver du nu måtte have i løbet af din dag.

TimeOps sikre at opbevare din registreret tid og præsentere det for dig overskueligt når du har brug for det. Det tager 5 min så er du superbruger, så hvofor ikke prøve selv, du har intet at miste og tid at vinde! 🤩

Helt uden prøveperiode, kreditkort og alt det kedelige
Opret en gratis konto