Stopur – Simpelt og gratis online stopur

 

Sådan fungere stopuret

Stopuret er utrolig simpelt og har kun tre knapper. Start / Stop, omgang og nulstil. Men det betyder ikke at uret ikke er præcist idet uret registere helt ned i millisekunder.

Men knappen Start / Stop kan du starte og stoppe uret. Når du stopper uret er det kun sat på pause og du kan med et enkelt tryk starte uret igen uden at tiden bliver nulstillet.

Med knappen omgang kan du registerer antallet af runder eller omgange, fx .hvis du skal tage tid på 3 runder på en løbebane, så kan du gemme tiden for hver enkelt runde, sammen med den totale tid.

Med nulstil knappen kan du nulstille uret så du er klar til at starte forfra.

Har du brug for at gemme dine resultater i længere tid kan du altid oprette en gratis konto i TimeOps

Hvad er et stopur?

Et stopur er et måleinstrument som bruges til at måle en mængde af tid af vilkårlig størrelse. Navnet “Stopur” kommer af den funktionalitet som måleinstrumentet har, et almindeligt ur følger tiden og går derfor hele tiden, stopuret kan derimod stoppes og startes efter ønske.

Stopure findes i mange forskellige udformninger. Før i tiden brugte man altid fysiske stopure. Altså et fysisk måleinstrument som man kunne tage med sig rundt. I dag bruges stopure oftest elektronisk, som fx uret her på siden.

Image