Image

Sikkerhed i TimeOps

Dine data er i sikre hænder

TimeOps bliver hosted i skyen. Det betyder helt basalt, at vi ikke selv har nogen servere, som holder på jeres data. Det har vi fået et andet firma til, som har langt mere forstand på at håndtere den slags.
Det andet firma er Google. Google tilbyder hosting af diverse services på deres platform Google Cloud. Det betyder, at vi skal bruge langt mindre tid på at bekymre os om, at jeres data er sikre, og at ikke forsvinder nogen steder hen, så kan vi i stedet bruge tiden på at udvikle nye funktioner.
Google hoster således både vores frontend (alt det du kan se og klikke på), backend (det kode der ligger på en server, og giver jer der funktioner i kender fra TimeOps) samt databasen.

Krypteret forbindelse

Al den information som bliver sendt i mellem din computer, og vores servere bliver krypteret, når vi har modtaget informationen, og skal gemme den i vores database, bliver informationen igen krypteret, inden at den bliver sendt til databasen. Vi bruger samme krypteringsfunktion som netbanker, webshops og NemID gør.

Kodeord og andre brugerinformationer

For at sikre jeres logininformationer på den bedst mulige måde, har vi valgt at gøre brug af Googles Identity Platform. Det giver os den fordel, at jeres adgangskoder aldrig nogensinde bliver sendt til vores servere, vi har derfor ikke mulighed for at se jeres adgangskoder ligesom, at vi hellere ikke kan gemme dem.

Privatlivspolitik

Tilmeld dig TimeOps nu
Det tager kun 20 sekunder
Jeps, den er godt nok. Det tager ikke længere tid, og så er du klar til at komme i gang med at registrere dine timer
Opret gratis konto
close-link