Ny funktion: Timepriser på kunder og projekter

Udgivet den: 21. november 2021
Opdateret: 26. november 2021

Som jeg nævnte i sidste nyhedsbrev, så var fakturerbare registreringer den mest efterspurte funktion i TimeOps, og nu er den blevet endnu bedre. 

Lad mig præsentere: Timepriser på kunder og projekter

Men hvorfor skal TimeOps dog kende dine timepriser? 🤷

Det skal TimeOps, fordi fakturering via Dinero fra TimeOps er blevet voldsomt populært, men det manglede ligesom noget, når TimeOps havde oprettet en fakturakladde, og det var selve enhedsprisen på fakturalinjerne. 

Men nu har TimeOps faktisk mulighed for at kende til enhedspriserne, og derfor kan du nu lave dine faktura endnu hurtigere end før. Det fungerer ved, at TimeOps vælger den mest præcise timepris for hver registrering, du fakturerer, så lad os lige tage et hurtigt eksempel. 

Din kunde Lau Larsen har en standard timepris på 800 kr. Du arbejder på to forskellige projekter for Lau, Projekt 1 og Projekt 2. Projekt 1 har sin egen timepris på 750, og Projekt 2 og har ikke sin egen timepris. 
Når du opretter din faktura, så vil alle registreringer på Projekt 1 have timeprisen 750, mens registreringer på projekt 2 har en timepris på 800. Altså, projekt timeprisen kommer først, efterfulgt at kunde prisen

Men bare rolig, der kommer endnu mere 👷

Der er nemlig endnu flere fede funktioner på tegnebrættet. Timepriserne kommer nemlig også til at blive brugt i den fremtidige Økonomi rapport, der kommer til TimeOps. Lige nu er vi ved at udarbejde et Business Intelligence modul / Økonomisk indsigt til TimeOps. 

Denne del af TimeOps kommer til, at kunne give dig et meget bedre indblik i de timer som i har registreret i TimeOps. Alt lige fra i hvilken uge eller måned i har haft flest timer, til hvilke kunde der har omsat for mest, alt sammen gjort muligt på grund af de indbyggede timepriser

Over 1000 tilmeldte virksomheder 🍾

Vi er glade og stolte over, at der nu er over 1000 tilmeldte virksomheder hos TimeOps, og vi kan se at engagementet og interessen virkelig er på vej op ad.

In the pipe line 📱Vi er i skrivende stund i fuld gang med at give TimeOps appen en ordentlig opgradering, både når det kommer til funktionalitet, men også designet på brugerfalden. Vi glæder os til at vise jer flere fede nyheder i den kommende tid
Kom med din inputTil slut vil jeg meget gerne opfordre dig til at du deler din oplevelse med TimeOps med mig hvis du har nogle gode idéer, spørgsmål eller lignende. Jeg sidder klar i chatten 💬 til snakke med dig uanset hvad.