Jeg er gået i gang med at udvikle et Freemium Software-as-a-Service

Udgivet den: 14. juli 2019
Opdateret: 6. maj 2021

Jeg er for nylig gået i gang med at udvikle et helt nyt Software-as-a-Service fra bunden af. For lige at få det afklaret helt kort, Indtil videre er navnet TimeOps og er simpelthen det tidsregistreringssystem som jeg altid har ønsket mig, bygget fra bunden, og leveret som et freemium produkt. 

Idéen om at lave et tidsregistreringssystem startede allerede for et par år siden, mens jeg var ved at tage datamatiker uddannelsen. Jeg stiftede MR Freelance i 2015, hvor jeg laver diverse forskellige ting inden for IT, det eneste opgaverne har tilfælles er at jeg altid fakturerer for medgået tid. Derfor har jeg prøvet en del forskellige produkter som kan holde styr på ens tid. Jeg har oplevet både gode og dårlige produkter, men fælles er at jeg ikke syntes der er nogen af dem, der reelt kan alle de ting der skal til for at kunne hjælpe en freelancer. 

Da jeg først satte mig ned og kiggede på hvad det egentlig ville kræve at udvikle sådan et lille system, så bliver man meget hurtigt (i hvertfald med min kompetencer) fokuseret på hvad det vil kræve at udvikle produktet, resten omkring hvordan man gerne vil sælge produktet, forretningsmodellen, marketing osv forsvandt lidt om i baggrunden.

Så nu fik jeg lige taget mig sammen, fik lavet nogle af de ting der forsvandt i baggrunden, så indtil videre er status den, at jeg har købt domænet TimeOps.dk, lavet en lille simpel landing page, der kort beskriver hvad jeg gerne vil med systemet, og så ellers blot muligheden for at kunne skrive sig op til at få noget mere af vide når jeg har noget klar. 

Så hvad tænker i om det? Har i nogle gode idéer? Er der noget jeg overser som kunne være vigtigt?

Mens i tænker over det, så vil jeg egentlig bare se at komme videre med at udvikle på produktet, så jeg kan blive klar til en lancering

Morten