Michael Bredahl

Firma: Michael Bredahl
Titel: Teknisk SEO Specialist

Hvad laver din virksomhed? 🤷‍♂️

Michael Bredahl laver alt inden for online marketing, fra de første behovsanalyser til målet er nået, og ROI kan fastlægges. Hjemmeside design siden 1998, og SEO fra den dag jeg hørte ordet Google, og så kommer alt det andet helt automatisk med, da SEO breder sig ud i alle marketings små nicher. Jeg har flere projekter med fuld kontrol over marketing, hvor SEO, Ads og SoMe bindes sammen, og knyttes til nyhedsbreve og CRO. Andre opgaver er design af hjemmesider, undervisning inden for alle emner om PC, Windows, Microsoft og Adobe produkter.

Hvorfor har du valgt TimeOps?

Jeg har brugt Timedocter i mange år, med flere internationale medarbejdere, men rapporteringen er besværlig, og skal hentes i f.eks. Excel, for derefter at filtrere. Hos TimeOps fandt jeg de filtre indbygget online. Og så er prisen selvfølgelig også bedre. Jeg har indtil videre kun kørt med gratisudgaven, og den lever fuldt op til de behov jeg har, men jeg kan sagtens se fordelen i, at blive betalt bruger.

Hvordan gør TimeOps din / jeres hverdag lettere?

Det er nemt at oprette nye kunder, nye projekter, og så er du i gang. I et nemt og overskueligt online-interface. Med TimeOps får du en nem styring af tid på forskellige projekter, og navngivet korrekt, har du styring af hver enkelt del af projektet. Tidsstyring er samtidig også styring af omkostninger til projektet.

Hvad er din/jeres vision?

Vores vision er, at vi kan fremstå som en troværdig partner, der når vores mål inden for de deadlines der er fastsat, og kan levere et produkt der opfylder vores kunders mål med projektet. Realistisk, unik og pålidelig, fremfor at love guld og grønne skove.