Lasse Baungaard

Firma: Digitypes
Titel: Partner

Hvad laver din virksomhed? 🤷‍♂️

Digitypes er et full service digitalt marketing bureau. Vi hjælper kunder med alt fra hjemmesider, grafisk design og SEO til animationsvideoer, infoskærmsløsninger og målgruppens kunderejse. Vi tager altid udgangspunkt i hver enkelt kunde, og arbejder dataorienteret med at få budskabet ud, der hvor deres kunder befinder sig.

Hvorfor har du valgt TimeOps?

Vi havde brug for et system til at håndtere registreringen af den tid vi rent faktisk bruger på kundeopgaver, også på tværs af teamet. Mange andre systemer indeholder ofte en masse andre funktioner som vi slet ikke har brug for. TimeOps er derimod nemt at bruge, og gør at vi ikke skal bruge unødigt meget tid på timeregistreringen. Det er blevet en naturlig del af den daglige arbejdsgang, som det ville være svært at undvære.

Hvordan gør TimeOps din / jeres hverdag lettere?

Vi er blevet bedre til rent faktisk at fakturere den tid vi bruger på kundeopgaver. Det gør at vi er blevet mere effektive, samtidig med at der kommer flere penge på bundlinjen. Det er også super fedt at der kan være flere fra teamet der arbejder på en kundeopgave, og at vi bare kan trække én rapport der samler alle registreringerne. Det gør det også lettere for vores kunder at få indsigt i de timer vi har arbejdet for dem.
Det er det værd!
Besøg Digitypess website