Glen Mandsberg

Firma: SureSMS ApS
Titel: CEO og stifter

Hvad laver din virksomhed? 🤷‍♂️

SureSMS udvikler, drifter, vedligeholder og supportere en SMS gateway. En SMS gateway er et system der bruges til at sende SMS til f.eks. kunder, medlemmer eller medarbejdere. Med en SMS løsning er det hurtigt og nemt for virksomheder, organisationer og myndigheder at få budskabet hurtigt ud. 97% af alle SMS’er læses indenfor 3 minutter. Med et SMS system får man også styr på hvem der sendes til og modtages fra og dermed kan man overholde GDPR lovgivningen. Vores SMS gateway har mange integrationer der gør at afsendelse af SMS f.eks. når en ordre er pakket, når en var er kommet hjem eller når en vagt skal besættes bliver sendt uden at nogen mennesker er involveret.

Hvorfor har du valgt TimeOps?

Vi valgte TimeOps efter at have set på en del tidsregistreringssystemer. TimeOps er meget enkelt system og onboarding processen var meget nem. Det hele virker gennemarbejdet og rapporteringen er helt perfekt for os.

Hvordan gør TimeOps din / jeres hverdag lettere?

Stopuret er nok den bedste funktionalitet. Den gør det utrolig nemt at registrere og rapporteringen er overskuelig og lige til at bruge.