Image

Arvin Aliari

TimeOps er den bedste arbejdskammerat man kunne ønske sig!
Firma: Kolding Webbureau
Titel: Indehaver // Digital schweizerkniv
Arvin Aliari fra Kolding Webbureau

Hvad laver din virksomhed?

Hos Kolding Webbureau hjælper vi vores kunder med at fremstå professionelt over for deres kunder.
Vi designer, udvikler og vedligeholder hjemmesider samt webshops. Herudover rådgiver og eksekverer vi på virksomhedens marketingaktiviteter inden for grafisk design og offline marketing i form af tryksager til offline kampagner.

Filosofien bag Kolding Webbureau er, at vores kunder ALTID er i centrum. Vi tager udgangspunkt i deres interesser, og udvikler og skaber effektive resultater baseret på deres viden og kundskaber.

Hvorfor har du valgt TimeOps?

Vi har valgt at anvende TimeOps.dk fordi det simpelthen er det er den mest simple og intuitive app til registrering af tid som vi har prøvet (og det er efterhånden en del). Det skaber værdi for os, idet at vi får indsigt i vores faktiske tidsforbrug, hvilket hjælper os til bedre at estimere priser og få betaling vores arbejde. (Og det er ret væsentligt som selvstændig).

Hvordan gør TimeOps din / jeres hverdag lettere?

TimeOps gør vores hverdag lettere fordi vi kan registrere tid både igennem webappen men også igennem smartphoneappen. Herudover kan vi nemt danne os et overblik og fremsende tidsforbruget til en kunde igennem rapport-modulet. Det er en stor hjælp i vores hverdag. Med udsigten til en Dinero Integration så er TimeOps.dk en gamechanger i forhold til produktivt. Og så er det i øvrigt gratis… What’s not to love?